Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

315 άτομα ταξίδεψαν με την “Αργώ” στο 10ο Δείπνο Στο Σκοτάδι στην Αθήνα!

Ο Βαγγέλης με εθελοντές

Κόσμος στην είσοδο πριν μπει στο δείπνο Ο Βαγγέλης Αυγουλάς συνοδεύει τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο δείπνο στο σκοτάδι

«Είδα με άλλα μάτια απόψε, και ανακάλυψα ότι έχω και άλλα μάτια τελικά…Θα είμαι μαζί σας ! Ευχαριστώ για όλα», έγραψε η συγγραφέας κα Πηνελόπη Κουρτζή στο ημερολόγιο της εκδήλωσης μόλις άναψαν τα φώτα!

Η Μαρία Ορτουλίδου, αρθρογράφος του «Με Άλλα Μάτια» και νεαρή μαχήτρια με εγκεφαλική παράλυση που ταξίδεψε στην Αθήνα από τη Βόρεια Ελλάδα ώρες με το κτελ, μόνο και μόνο για να ζήσει το 10ο Δείπνο Στο Σκοτάδι, συγκίνησε τους διοργανωτές με το δικό της μήνυμα:

«Το πρώτο μου Δείπνο Στο Σκοτάδι λοιπόν ήταν μια απίστευτη εμπειρία για μένα. ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ! Και εύχομαι να το ξαναζήσω. Ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη και Τάσο για τη πρόσκληση. Δε θα το ξεχάσω ποτέ ! Σας λατρεύω. Εύχομαι να τα πούμε και στο επόμενο Δείπνο ! Φιλιά»!

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς με το Μένιο Σακελλαρόπουλο και την Πηνελόπη Κουρτζή Η Μαρία Ορτουλίδου

Η Επιτροπή Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών και οι συντελεστές του κοινωνικοπολιτικού blog “ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ” http://meallamatia.blogspot.com διοργάνωσαν ένα αξέχαστο, πρωτότυπο και βιωματικό  “Δείπνο στο σκοτάδι” το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 στο χώρο εστίασης «Έπαυλη» στο Χαϊδάρι.

«Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, περάσαμε τέλεια ! ! ! Μια εμπειρία ζωής, μια τέλεια, καταπληκτική βραδιά! Σας ευχαριστούμε πολύ που μας τη χαρίσατε… Καλή δύναμη στο έργο σας ! … Ανυπομονούμε για το 11ο Δείπνο Στο Σκοτάδι»! (ΑΕΙ ΦΕΡΕΙΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Κάτια-Κωνσταντίνος- Βαγγελίτσα-Μαρία)

Ο Βαγγέλης και ο Φίλιππος Κατσούλης Ο Βαγγέλης και η Χριστίνα Αλμπάνη  Ο Βαγγέλης με αντιπροσωπεία από την ομοσπονδία τριτέκνων φυλής

315 άτομα έζησαν αυτή τη μοναδική εμπειρία, ξεπερνώντας έτσι τους 2.100 που έχουν απολαύσει συνολικά αυτό το βιωματικό Δείπνο το οποίο έχει λάβει χώρα 10 φορές ως τώρα πανελλαδικά!

Μεταξύ αυτών ήταν και ο γνωστός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, ο αθλητικογράφος και συγγραφέας Μένιος Σακελαρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρωτοπόρος δάσκαλος Ειδικής Εκπαίδευσης Αλέξης Γκλίνος, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων στα ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠμεΑ των ΟΤΑ Γιάννης Παπαχατζής, ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Dell στην Ελλάδα Βασίλης Τζανακάκης, η εκπρόσωπος του Δ.Σ. του ΚΕΑΤ Χριστίνα Αλμπάνη, ο Επιστημονικός Διευθυντής του Σωματείου Ναυτικών Γονέων με Ανάπηρα Παιδιά «Η Αργώ» Παρασκευάς Παπασωτηρίου, ο Διευθυντής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τυφλών Καλλιθέας Φίλιππος Κατσούλης, ο Διευθυντής του 36ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά Βασίλης Καψάλας, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Τρίτεκνων  Οικογενειών Φυλής, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Νεολαίας του Π.Σ.Τ. Παναγιώτης Αλεξιάδης, καθώς και 7 οικότροφοι μαθητές του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, αλλά και μαθητές/τριες από το 10ο Γυμνάσιο Ιλίου υπό την εθελόντρια Υποδιευθύντρια του σχολείου τους κα Ελένη Μαρκοπούλου.

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς και ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής Ο Βαγγέλης Αυγουλάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός Ο Βαγγέλης Αυγουλάς και ο δημοσιογράφος Μένιος Σακελλαρόπουλος
 Ο Βαγγέλης Αυγουλάς και ο Αντιδήμαρχος Π. Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος  Ο Βαγγέλης Αυγουλάς με τον κ. Παπασωτηρίου  Ο Βαγγέλης με το Γιάννη Πολονύφη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό

 

Το άρθρο που δημοσίευσε για τη βιωματική εμπειρία του ο Μένιος Σακελαρόπουλος, πραγματικά συγκλόνισε τους αναγνώστες:

http://meallamatia.blogspot.com/2017/10/blog-post_27.html

Μετά το τέλος του Δείπνου ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική ως το πρωί από εθελοντές καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων και η τραγουδίστρια κα Ειρήνη Κοξαράκη, αλλά και ο Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών Παναγιώτης Μαρκοστάμος, ο οποίος άλλαξε τρία εθελοντικά πόστα εκείνη τη βραδιά για την επιτυχία της εκδήλωσης!

Η Ειρήνη Κοξαράκη στο τραγούδι  Ο Παναγιώτης Μαρκοστάμος στα πλήκτρα

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Δείπνου, ο τυφλός μουσικός Max Grotte, έπαιζε πιάνο ζωντανά, εν’ όσο οι καλεσμένοι δειπνούσαν στο απόλυτο σκοτάδι, κρατώντας τους ευχάριστη συντροφιά και διασκεδάζοντας τους. Ο 21χρονος Max ήρθε από τη Γερμανία με δικά του έξοδα, αποκλειστικά για να στηρίξει τις προσπάθειες της  κοινωνικής αυτής εκδήλωσης!

ο Max Grotte Η ορχήστρα χορός κόσμου

«Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. . . ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλους τους διοργανωτές, τους εθελοντές και σε όσους συμμετείχαν σε αυτήν την πρωτότυπη εκδήλωση που μας πρόσφερε αυτήν την ξεχωριστή βιωματική εμπειρία». (Α. και Μ.)

Από την εκδήλωση συγκεντρώθηκαν 470€ ως έσοδα, τα οποία διατέθηκαν στο Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Αναπηρίες “Η Αργώ” (www.argonauts.gr ).

Το Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Αναπηρίες «Η ΑΡΓΩ», είναι ΝΠΙΔ εποπτευόμενο από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αναγνωρισμένο ως ειδικώς φιλανθρωπικό (αριθμός απόφασης ΚΠ 182684/18.9.87) που προσφέρει εκπαίδευση σε νέους και νέες με Νοητική αναπηρία, Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος και λοιπές αναπηρίες όπου συνυπάρχει η Νοητική.

Ιδρύθηκε το 1985 με πρωτοβουλία μητέρων παιδιών με αναπηρίες, συζύγους ναυτικών. Κύριος σκοπός του Φορέα είναι η περίθαλψη, η φροντίδα και η εκπαίδευση (επ’ αόριστο) νέων με Νοητική Αναπηρία, που ανήκουν – κατά προτεραιότητα – σε οικογένειες Ελλήνων Ναυτικών, ωστόσο προβλέπεται ότι σε περίπτωση κενών θέσεων μπορούν να εισαχθούν και νέοι/ες παιδιά, ασφαλισμένων άλλων ταμείων.

Σήμερα, υπό ενιαίο Διοικητικό Συμβούλιο, λειτουργούν τρεις Δομές – Υπηρεσίες σε δύο κτήρια:

  1. Το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ στον Πειραιά, (δυναμικότητας 58 ατόμων) το οποίο σήμερα φιλοξενεί 57 νέους/νέες, στην πλειονότητα τους παιδιά ναυτικών, αλλά και άλλων ασφαλιστικών ταμείων. Οι εκπαιδευόμενοι κατανέμονται σε επτά τμήματα, ανάλογα με το νοητικό τους επίπεδο. Στο καθένα από αυτά τμήματα υπάρχουν δύο εκπαιδευτές, ειδικότητας παιδαγωγού, εργοθεραπευτή, ψυχολόγου πλαισιωμένοι από τεχνικούς για τα δύο εργαστήρια, το ξυλουργικό και αυτό της γενικής χειροτεχνίας.

2.Το Οικοτροφείο και Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ, στα Καλύβια Αττικής. Ο συνολικός αριθμός των εξυπηρετούμενων στο Οικοτροφείο ανέρχεται σε 20 και για το Κέντρο Διημέρευσης σε 10.

Μέσω του 10ου Δείπνου Στο Σκοτάδι και του meallamatia.blogspot.com, η εταιρεία ζυμαρικών Barilla γνώρισε την «Αργώ» και δώρισε 288 κιλά ζυμαρικά στο οικοτροφείο του φορέα, καλύπτοντας ανάγκες πολλών μηνών για τη σίτιση των ωφελούμενων!

Ο συνολικός αριθμός των εργαζομένων του Σωματείου στο επιστημονικό, εκπαιδευτικό και λοιπό βοηθητικό προσωπικό του Σωματείου «Η ΑΡΓΩ», ανέρχεται στα 52 άτομα και αποτελείται από ψυχιάτρους, ψυχολόγους, παιδαγωγούς, βοηθούς παιδαγωγού, εργοθεραπευτές, γυμναστές, κοινωνικούς λειτουργούς, τεχνικούς εργαστηρίων, επιμελητές κλπ.

Ο Βαγγέλης με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού Ηλία Μακρή Ο Βαγγέλης με το 10ο Γυμνάσιο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό   Ο Βαγγέλης με τον Αλέξη Γκλίνο και τον Παναγιώτη Αλεξιάδη

 «Μαθήματα ζωής, τρόπου αντιμετώπισης καταστάσεων και ζωής. Πολλά συγχαρητήρια, δεν ξέρω για τι να πρωτοσυγχαρώ, για τους εθελοντές, το χαμόγελό τους, τη θέληση τους να βοηθήσουν, για τα πρόσωπα των παιδιών, τα φωτεινά και ευτυχισμένα. Κερδίσατε μια θαυμάστρια και υποστηρίκτρια!! Να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και πάθος τον αγώνα αυτόν. ΕΣΑΣ τους Μεγάλους ανθρώπους χρειαζόμαστε». (Λυδία  Τσακρή – Οικονόμου)

Τη διοργάνωση συντόνισε για 10η φορά ο δικηγόρος και Επικεφαλής της Νεολαίας του Π.Σ.Τ. Βαγγέλης Αυγουλάς ( www.avgoulas.gr ), ενώ οι εθελοντές που ήταν το κλειδί της επιτυχίας ξεπέρασαν τους 50, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά!

Η 26χρονη Στέλλα Τζαβάρα, για πρώτη φορά εθελόντρια σε Δείπνο Στο Σκοτάδι, μοιράστηκε την εμπειρία της στα Social Media: «Όταν θα σταματήσει να πονάει η μέση μου θα σκέφτομαι μόνο το ότι ήταν απ’ τις πιο δυνατές εμπειρίες της ζωής μου! Ελπίζω να το βιώσω εκ νέου»!

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν το Παιδικό Ραδιόφωνο Κρήτης “Family 89,5fm”, ο Ρ/Σ “Παραπολιτικά 90,1 fm” και η πανελλαδικής εμβέλειας εφημερίδα “Το Χωνί”.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η εκτυπωτική εταιρεία “Printa”, η Εταιρεία Απολυμάνσεων “Nova Απολυμαντική”, το «Αερικό Café» στο Ίλιον, το “Photo Nika” για τη βιντεοσκόπηση και τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης, η εταιρεία “BLK Οπτικοακουστικά Μέσα ΕΠΕ” και το Hotel Anesi του κ. Ιωαννίδη, ενώ συνεισφορά στα αναμνηστικά μπλουζάκια των εθελοντών είχε και η εταιρεία S-Mak.

Οι εθελοντές Γιάννης Λαμπρόπουλος, Θοδωρής Σαρτζετάκης, Παναγιώτης Αυγουλάς, Μάνος Τζανακάκης Ο Βαγγέλης με τους μουσικούς Βασίλη Μαντζοράκη και Σάκη Γκαϊτατζή Ο Βαγγέλης με τη μητέρα του και τον αδερφό του 
 Ο Βαγγέλης με τον Βασίλη Τζανακάκη και την Κέλλυ Σπληλιώτη  Ο Βαγγέλης με το Γιάννη και την Κωνσταντίνα Παπαχατζή  Ο Βαγγέλης Αυγουλάς με τον Θανάση Κολέτσο

 

Ήρθαν από το Γαλατά Τροιζηνίας μόνο για το 10ο Δείπνο στο Σκοτάδι και φεύγοντας, ο Γιάννης και η Κωνσταντίνα Παπαχατζή, μας έγραψαν:

«Το περιμέναμε με ανυπομονησία! Επιτέλους έφτασε η μέρα που το ζήσαμε. . . Μια συγκλονιστική και σίγουρα μοναδική εμπειρία! Συγχαρητήρια σε όλους, μα όλους τους εθελοντές όλα αυτά τα χρόνια. Ένα μεγάλο μπράβο στον εμπνευστή όλων αυτών και πολλών άλλων, τον φίλο μας, τον Βαγγέλη»!

Μεταξύ των βασικών εθελοντών, για 9η φορά στο Service η Ηρακλειώτισσα Μαρία Παπαδάκη, η οποία ταξίδεψε και συμμετείχε με ρήξη χιαστού και ειδικό επίδεσμο στο γόνατο παίρνοντας ρίσκο, μη θέλοντας να μείνει εκτός της ομάδας σε αυτή την εκδήλωση.

Ο Αντιδήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Φωστηρόπουλος, μετά το τέλος της εκδήλωσης δήλωσε:

«Ευχαριστώ Βαγγέλη και εκπληκτική ομάδα των εθελοντών για την σημερινή βιωματική εμπειρία να δω με τα μάτια της ψυχής και να απολαμβάνω τις μικρές καθημερινές στιγμές. Όταν φτάνει η στιγμή να λάβουμε αποφάσεις, τότε θα τις λαμβάνουμε με «άλλη ματιά». Καλή δύναμη και συνέχεια στο έργο σας. Θα μένω σταθερά αρωγός σας».

Το «Δείπνο Στο Σκοτάδι» ως μη κερδοσκοπικός εθελοντικός θεσμός, έχει προσφέρει έως τώρα περίπου 8.500 ευρώ σε συνανθρώπους μας –ιδίως παιδιά- που τα έχουν ανάγκη.

Ο Βαγγέλης και η Μαρία Παπαδάκη backstage ομαδική εθελοντών backstage Ο Γιάννης Πολονύφης τραγουδάει

Δείτε μια σύντομη φωτογραφική παρουσίαση των καλύτερων στιγμών από τα προηγούμενα 9 Δείπνα Στο Σκοτάδι, πατώντας εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=7UqGmULjjM0

Στη σελίδα μας στο Facebook μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα 10 Δείπνα, αλλά και να ενημερώνεστε διαρκώς για τις επόμενες δράσεις και σταθμούς της πρωτότυπης αυτής βιωματικής εμπειρίας:

https://www.facebook.com/DinnerInTheDark.Greece/

Στη σκηνή εθελοντές, διοργανωτές, παρευρισκόμενοι και σκύλοι οδηγοί Ο Βαγγέλης με τους κωφούς συμμετέχοντες  Ο Βαγγέλης με τη Χρυσάνθη Σχοιναράκη

 

Το 10ο Δείπνο στο σκοτάδι, έζησαν επίσης ο Ερμής και η Νίκη, δύο εκπαιδευόμενοι σκύλοι οδηγοί τυφλών, που ήρθαν κοντά μας μαζί με την ανάδοχη εθελόντρια Φωτεινή Πίπη, αλλά και τον εκπαιδευτή του Κέντρου Σκύλων Οδηγών Ελλάδος κ. Γιάννη Κονδράρο και την οικογένεια του!

Επίσης, πέντε άνθρωποι με κώφωση, επέλεξαν για περίπου 3 ώρες πλην της ακοής να αποχωριστούν και την όραση τους και να απολαύσουν μόνο με τις 3 υπόλοιπες αισθήσεις τους αυτή τη βιωματική πρόκληση!

Οι διοργανωτές τους παρείχαν ειδικά φωσφόριζε γάντια για να μπορούν να συνεννοούνται στη νοηματική γλώσσα μες στο σκοτάδι, ενώ τρεις εθελοντές σερβιτόροι ήταν γνώστες επίσης της νοηματικής και είχαν αντίστοιχα γάντια. Για λόγους ασφαλείας, στους 5 κωφούς παραδόθηκαν και σφυρίχτρες, ώστε να χρησιμοποιηθούν ως σήμα κινδύνου, κάτι που τελικά ποτέ δε χρειάστηκε!

Η δασκάλα και ιδιοκτήτρια Σχολής εκμάθησης της Νοηματικής Γλώσσας, κα Χρυσάνθη Σχοιναράκη, μας μίλησε για την εμπειρία της: 

«Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά ειδικά για μένα που είμαι κωφή. Υπέροχα τα μαγικά φωτεινά γάντια που μας δώσατε. Η επικοινωνία στην νοηματική μεσ’ στο σκοτάδι ήταν καταπληκτική και ξεχωριστή. Στο επόμενο Δείπνο στο Σκοτάδι θα φέρω τα δυο μου  παιδιά που τόσο πολύ θέλουν»!

 Ο 20χρονος κωφός Κωνσταντίνος Σαμαράς ανέβασε ψηλότερα τον πήχη για τους διοργανωτές, καθώς ζήτησε να του βρουν στο 11ο Δείπνο, κατάλληλο πόστο ώστε και ο ίδιος να βοηθήσει εθελοντικά, πράγμα που συμφωνήθηκε!

Όλοι οι εθελοντές της εκδήλωσης αλφαβητικά (ε, και ένας ελαφρύς σχολιασμός από το συντονιστή!):

Αμπατζής Δημήτρης – Παραολυμπιονίκης στο Ποδόσφαιρο Τυφλών, service, βοηθός ηχολήπτη

Αναγνωστάκη Μάγδα – Service, ήρθε από το Ηράκλειο Κρήτης για να μας βοηθήσει

Αναστασίου Νάσια – Μαθήτρια με πρόβλημα όρασης, service, και απαραίτητη πλέον στην ομάδα!

Αυγουλάς Παναγιώτης – Ήρθε από την Κω για να μας βοηθήσει, logistics

Αφιοντζή Ελένη – Στην ομάδα σχεδιασμού και υλοποίησης του www.dinnerinthedark.gr

Γεωργαντά Αναστασία – Υπεύθυνη για τα Social Media της εκδήλωσης

Γεωργαντά Μαργαρίτα – Service, στα κενά του service έλεγε στο μικρό της Φώτη, ενάμιση έτους,  “να μην κλαίει γιατί η μαμά του κάνει αυτή τη στιγμή κάτι καλό για άλλα παιδάκια”!

Γεωργαντά Σταυρούλα – Βασική εθελόντρια στο Service και τα οργανωτικά, εντός και εκτός Αθηνών!

Γεωργαντά Χρυσάνθη – Πρώτα ενέπνευσε και εκπαίδευσε τους νέους εθελοντές σερβιτόρους, μετά σέρβιρε εξηγώντας στη νοηματική γλώσσα το μενού και στο τέλος τραγούδισε ως βασική συμμετέχουσα στην ορχήστρα μας!

Γκαιτατζής Σάκης – Mπάσο

Δρούλια Μαρία – Oργανωτικά & Γραμματειακή υποστήριξη εκδήλωσης

Θεοδώρου Βαγγέλης – Αναπλ. Γραμματέας Επιτροπής Νεολαίας Π.Σ.Τ., service

Καλαμαράς Σωτήρης – Service, ήρθε από το Αγρίνιο για να μας βοηθήσει

Καλλίας Γιάννης – Οδηγός (Ολυμπιακών προδιαγραφών!)

Κιούση Θάλεια – Σύμβουλος προσβασιμότητας στις εκδηλώσεις μας & service (σε αυτό το Δείπνο πήρε προαγωγή!)

Κοκαβέσης Φώτης – Ντράμερ

Κοτρώτσου Μαρία – Μέλος της Επιτροπής Νεολαίας του Π.Σ.Τ., service

Κραβαρίτης Γρηγόρης – Κλαρίνο

Λαμπρόπουλος Γιάννης – Υποδοχή

Μαντζοράκης Βασίλης – Μαέστρος της ορχήστρας για άλλη μια φορά, συνθέτης, Ιδιοκτήτης της Μουσικής Σχολής “Μουσικοτεχνείο”

Max Grotte –  Πιάνο

Μαρκοπούλου Ελένη – Οδηγός και εμψυχώτρια της ομάδας

Μαρκοστάμος Παναγιώτης – Επαγγελματίας επιλυτής ηχοληπτικών προβλημάτων -και όχι μόνο-! Και κούκλος με την ποδιά του chef στην κουζίνα!

Μότσιος Γιάννης – Service & οδηγός

Νίκας Γιώργος –  Φωτογράφος

Νίκα Ειρήνη – Επιμελήθηκε το φωτογραφικό slide show από τις best off  στιγμές των προηγούμενων 9 Δείπνων Στο Σκοτάδι

Νίκας Χρήστος – Σκηνοθεσία, μοντάζ, λήψη video, ηχοληψία

Νομικός Βαγγέλης – Στην ομάδα σχεδιασμού και υλοποίησης του www.dinnerinthedark.gr

Παπαδάκη Μαρία – Ένας έμψυχος ορισμός του Εθελοντισμού!

Πολονύφης Γιάννης – Μαθητής με πρόβλημα όρασης και ανερχόμενο ταλέντο στη Μουσική, την Πληροφορική και…όχι μόνο!

Πολύδωρος Νίκος – Υποδοχή & παροχή οδηγιών ασφαλείας και απόλαυσης της εκδήλωσης

Πυλαρινού Αιμιλία – Μέλος Επιτροπής Νεολαίας Π.Σ.Τ., service, τραγουδίστρια

Ράπτης Νίκος – Service (με παραμάνα στο σκοτάδι και στρατιωτική πειθαρχία!)

Σαρτζετάκης Θοδωρής – Backstage πολυεργαλείο

Σοφός Αλέξανδρος – Μπουζούκι

Στεργίου Μαρία –  Service με ηπειρώτικο χρώμα και υπεύθυνη χορευτικού ξεσηκωμού της ομάδας!

Τζαβάρα Στέλλα – Yποδοχή (ακριβέστερα, θεμέλιο της υποδοχής!)

Τζαγκαράκης Λευτέρης – Service, ήρθε από το Ηράκλειο για να μας βοηθήσει

Τζανακάκης Μάνος – Μετρ & συνδιοργανωτής και χορηγός των 5 Δείπνων στο Σκοτάδι της Κρήτης

Τσαγκρώνης Γιώργος – Service (και εθελοντής μας ως το 2060 όπως δηλώνει!)

Τσιμπούρης Θύμιος – Kιθάρα, τραγούδι

Χανδρινός Αναστάσιος – Yποδοχή και συμβουλές έκτακτης ανάγκης για τη διαχείριση άγχους στο σκοτάδι!

Ψωμαδάκη Μαριάννα –  Service

 ομαδική εθελοντών

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top