Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Δράση εξοικείωσης με την αναπηρία από τη Νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Ιλίου

Η Ανδριάνα Αλεβίζου συνοδεύει τον Βαγγέλη Αυγουλά

Εκπαιδευτική δράση εξοικείωσης με την οπτική, κινητική και ακουστική αναπηρία, πραγματοποιήθηκε για τους/τις εκλεγμένες/ους Δημοτικούς Συμβούλους και τα μέλη της παράταξης «ΝΑΙ Ίλιον», με απόφαση της νέας Δημάρχου Ιλίου κας Ανδριάνας Αλεβίζου.

Λίγο πριν την επίσημη ανάληψη καθηκόντων και την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου, έγινε σαφές για άλλη μια φορά, ότι η Προσβασιμότητα και η Συμπερίληψη, θα καθορίζουν τις ενέργειες και τις αποφάσεις της νέας Δημοτικής Αρχής του Ιλίου καθημερινά.

Μεταξύ άλλων στο σεμινάριο αναφέρθηκαν σωστοί τρόποι προσέγγισης και επικοινωνίας με τα ανάπηρα άτομα, ενώ έγινε και επίδειξη τεχνικών συνοδείας τυφλών από βλέποντες. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τις ψηφιακές υπηρεσίες, τις τεχνικές παρεμβάσεις, τις κοινωνικές δομές και τις δράσεις Κοινωνικής Πολιτικής που απαιτούνται, ώστε να γίνει η ζωή των ανάπηρων κατοίκων του Ιλίου και των οικογενειών τους ευκολότερη.

Τη δράση υλοποίησαν επιστημονικά στελέχη της Κοινωνικής Επιχείρησης ΑμεΑ «Με Άλλα Μάτια», υπό τον συντονισμό του τυφλού δικηγόρου και Προέδρου του φορέα, Βαγγέλη Αυγουλά.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top