Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Συγχαρητήρια επιστολή του Βαγγέλη Αυγουλά στην κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Βαρδινογιάννη χαιρετά Αυγουλά με συγκίνηση

Τη συγκίνηση της εξέφρασε η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στο Βαγγέλη Αυγουλά κατά τη διάρκεια συνάντησης τους σε κοινωνική εκδήλωση της Παραολυμπιακής Επιτροπής, για τη συγχαρητήρια επιστολή που της απέστειλε στις 12/12/2015.

Ο κ. Αυγουλάς, με αφορμή τις δύο νέες παγκόσμιες διακρίσεις της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO, στις οποίες αντικατοπτρίζεται όλη η Ελλάδα, σημείωσε μεταξύ άλλων στην επιστολή του προς την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη:

«Παρακολουθώντας δύο πρόσφατες βραβεύσεις σας παγκοσμίου κύρους, την απονομή του παρασήμου του Αξιωματικού του Εθνικού Τάγματος της Λεγεώνας της Τιμής της Γαλλικής Δημοκρατίας, καθώς και την απονομή του βραβείου από το Ίδρυμα “RobertF. Kennedy» για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, επιτρέψτε μου να σας απευθύνω την παρούσα για να σας συγχαρώ από καρδιάς που μας κάνετε να νιώθουμε υπερήφανοι ως Έλληνες!

Στα χρόνια που οι πολιτικοί μας απαιτείται να έχουν κοινωνικά κιάλια και όμως αυτοί συχνά με κοντόφθαλμες μικροπολιτικές αποδεικνύονται κατώτεροι των εθνικών περιστάσεων, στις μέρες μας που στα γήπεδα της χώρας μαζί με κάθε αθλητική δραστηριότητα ξεκινά και μια εμφύλια σύρραξη φίλαθλης αλλοτρίωσης, σήμερα που ζούμε επί μακρό μια βαθιά κρίση κοινωνικών και ηθικών αξιών, άνθρωποι σαν κι εσάς, με έμπρακτη καθημερινή αγωνιστική παρουσία στο πλευρό των άρρωστων παιδιών και των αδύναμων αυτής της χώρας, τιμούν τα Ελληνικά ιδεώδη και δίνουν ελπίδα στη Νεολαία, σε εμάς τους νέους!

Το προσωπικό σας παράδειγμα ζωής και στάσης όλα αυτά τα χρόνια, αποτελεί πρόσκληση και κίνητρο για τη νέα γενιά, να μην εγκαταλείψουμε την Πατρίδα μας και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, το όραμα και το νεανικό μας ενθουσιασμό, για ένα καλύτερο συλλογικό μέλλον με περισσότερα χαμόγελα και λιγότερες κοινωνικές ανισότητες.

Εύχομαι ο Θεός να σας έχει καλά για να συνεχίσετε το εμπνευσμένο και κοινωνικά πολύτιμο έργο σας»!

Βαρδινογιάννη βραβεύει Αυγουλά

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Αυγουλάς, με τις μικρές του δυνάμεις, στέκεται εθελοντικά αρωγός στο έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» και στις ευρύτερες κοινωνικές δράσεις της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, όπως το νέο πρόγραμμα φροντίδας άρρωστων προσφυγόπουλων.

Δείτε εδώ ρεπορτάζ από εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Ίλιον το περασμένο Καλοκαίρι με τη συμμετοχή του Δημοτικού Συμβούλου της πόλης κ. Αυγουλά, για την προσέλκυση εθελοντών δοτών μυελού των οστών:

https://www.youtube.com/watch?v=_eaGWW8sDlk

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top