Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Μέλος των Spotlighters η ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια”

Η Θάλεια με καφέ κουστούμι κάθεται στα αριστερά. Στα δεξιά ο Βαγγέλης με μπλε κουστούμι. Disability Inclusion. Accessibility Experts

Είναι γεγονός ότι πλέον η Diversity & Inclusion εταιρική κουλτούρα παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις και στην Ελλάδα. Το αίτημα για αποδοχή της μοναδικότητας στον εταιρικό κόσμο αλλά και τα οφέλη που αποδεδειγμένα προσφέρουν τα ποικιλόμορφα εργασιακά περιβάλλοντα, οδηγεί τις εταιρίες να αναζητούν περισσότερες D&I πρακτικές.

Η ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» δρα στον χώρο του εταιρικού D&I από το 2018 υποστηρίζοντας εταιρίες να αποκτήσουν καλύτερη κουλτούρα συμπερίληψης και προσβασιμότητας. Με τα custom made εταιρικά προγράμματα τα οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε εταιρίας, έχει καταφέρει να εκπαιδεύσει πάνω από 11.100 εργοδότες/τριες και εργαζόμενους/ες στην πραγματικότητα της αναπηρίας, της προσβασιμότητας και της συμπερίληψης.

Σε αυτό το πλαίσιο, σε συνεργασία με την εταιρία, διεθνούς δράσης Spotlight, δημιουργήσαμε εκπαιδευτικό βίντεο στα αγγλικά για εταιρείες που θέλουν πρακτικά εργαλεία ενδυνάμωσης σε σχέση με τη συμπερίληψη ανάπηρων ατόμων στο εταιρικό περιβάλλον.

Πορτρέτα 5 Γυναικών και 3 ανδρών.

Στην πράξη, άτομα και οργανώσεις που ονειρεύονται, δρουν και διεκδικούν πάνω στο πεδίο, πρωταγωνίστησαν σε εκπαιδευτικά βίντεο με μοναδικό στόχο την εμφύσηση συμπερίληψης μέσα από την εμπειρία τους. Ο Βαγγέλης Αυγουλάς, Πρόεδρος της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» και η Θάλεια Κιούση, Υπεύθυνη των Συμπεριληπτικών Προγραμμάτων συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικτυακή εργαλειοθήκη για την εταιρική συμπερίληψη, που σχεδίασε και υλοποίησε η σουηδική εταιρία.

Στο εκπαιδευτικό μας βίντεο εμβαθύνουμε σε πολλές πτυχές προσβασιμότητας και παρέχουμε πραγματικές γνώσεις και εργαλεία σε οργανισμούς που προσπαθούν να επιτύχουν μεγαλύτερη ένταξη και προσβασιμότητα. Ρίχνουμε φως στην έννοια του καθολικού σχεδιασμού, ειδικά στη σφαίρα του σχεδιασμού προϊόντων για επιχειρήσεις που στοχεύουν να συνδεθούν με το αναπηρικό κοινό. Πολλές αχαρτογράφητες πτυχές της συμπερίληψης της αναπηρίας υπάρχουν ακόμα, και το επεισόδιό μας είναι έτοιμο να τις προσφέρει.

Τι άλλο θα βρείτε στην Spotlight πλατφόρμα;

  • Πρακτικά εκπαιδευτικά βίντεο με εμπειρίες και συμβουλές για βελτίωση της εταιρικής κουλτούρας
  • Εγχειρίδια για τις εταιρικές πολιτικές
  • Διαδικτυακές συνεδρίες με ειδικούς στον τομέα
  • Εξατομικευμένες συμβουλές για οργανισμούς έτοιμους να αναλάβουν δράση

Διαλέξτε εδώ το καλύτερο οικονομικό πλάνο για την εταιρεία σας.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top