Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Σας παρουσιάζουμε το σήμα της κίνησης ενεργών πολιτών «Ίλιον Με Άλλα Μάτια»

Λογότυπο Ίλιον Με Άλλα Μάτια

 

Η πρωτοβουλία προβληματισμού ενεργών πολιτών που αναπτύσσεται σε τοπικό επίπεδο στο Ίλιον, παρουσιάζει το Λογότυπο της, καλώντας σας να δούμε όλοι μαζί το «Ίλιον Με Άλλα Μάτια»!

Ήδη από τη σύστασή μας, σκοπό έχουμε όχι απλώς τη συνύπαρξη, αλλά την ενεργή και δημιουργική σύνθεση ιδεών και απόψεων για το κοινωνικό και προοδευτικό Ίλιον που αγαπάμε και μας ενώνει.

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνουμε σήμερα το σήμα κατατεθέν μας, ένα λογότυπο που δημιούργησε η εθελοντική μας ομάδα ενσωματώνοντας ουσιαστικούς και σημαντικούς για όλους μας συμβολισμούς:

Το Ίλιον βρίσκεται στο κέντρο των ανθρώπων που απαρτίζουν την Πρωτοβουλία. Αυτών που ήδη έχουν έρθει κοντά μας και κρατιούνται από τον ώμο αφού πλέον αποτελούν μια ομάδα. Μαζί τους κι αυτοί που πλησιάζουν και απλώνουν το χέρι τους για να μπουν στον κύκλο. Κι υπάρχουν και κάποιοι που δεν μπήκαν ακόμη αλλά είναι εκεί, δίπλα μας, έτοιμοι να σηκώσουν κι αυτοί το χέρι και να ενταχθούν.

Στη μέση του λογότυπου, δεσπόζει ένας  Ήλιος. Που … τονίζει τη λέξη Ίλιον και την φωτίζει ώστε  να δείτε την Πρωτοβουλία μας Με Άλλα Μάτια. Με  Κοινή Σκέψη. Με προβληματισμό.  Ώστε να σχεδιάσουμε  όλοι μαζί, ολοκληρωμένα αυτά  που ξέρουμε καλά ότι χρειάζεται η Πόλη μας.

Τις επόμενες ημέρες θα είναι στη διάθεσή σας τόσο η ιστοσελίδα μας, όσο και τα Social Media της κίνησης μας, με στόχο να αλληλεπιδρούμε καθημερινά όλο και περισσότερο, όλο και πιο ουσιαστικά!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top