Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Η συγκινητική επιστολή της κας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη προς τον Βαγγέλη Αυγουλά

Φωτογραφία της επιστολής της Κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη

Μια σύντομη αλλά πολύ θερμή και ιδιαίτερα σημαντική επιστολή με πολλά αισιόδοξα μηνύματα, έστειλε στον Βαγγέλη Αυγουλά η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με αφορμή τη συμμετοχή του στο Πρώτο Διαδραστικό Συνέδριο ¨Προωθώντας την Αποδοχή της Διαφορετικότητας στα Σχολεία” που έγινε προ ημερών στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ευχαριστώντας την κυρία Βαρδινογιάννη για την εμπιστοσύνη της αλλά και τη συνεχή, ενεργό συμμετοχή της στην προσπάθεια για την Αποδοχή της Διαφορετικότητας, δημοσιεύουμε παρακάτω όλη την επιστολή , αναμένοντας νέες της πρωτοβουλίες στις οποίες θα είμαστε – φυσικά- παρόντες.

 

Διαβάστε την επιστολή:

ΙΔΡΥΜΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

Ίδρυμα-Πρόεδρος

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO

Αθήνα, 4 Δεκεμβρίου 2018

Προς Κύριο Βαγγέλη Αυγουλά

Αγαπημένε μου Βαγγέλη,

Θα ήθελα να σου εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες για την παρουσία σου και τη συμμετοχή σου στο Πρώτο Διαδραστικό Συνέδριο «Προωθώντας την Αποδοχή της Διαφορετικότητας στα Σχολεία» που συνδιοργανώσαμε με τον ΣΚΕΠ στο Ζάππειο Μέγαρο.

Οι εμπειρίες που μοιράστηκες μαζί μας, τα λόγια σου, τα όνειρά σου που έκανες πραγματικότητα, η δύναμη που έδειξες σε δύσκολες στιγμές, η αγωνιστικότητα και η διορατικότητα σου, το αστείρευτο χιούμορ σου, η σημαντική σου πορεία, όλα πέρασαν από μπροστά μας τόσο ζωντανά και καθηλωτικά κατά την έναρξη του συνεδρίου, που μίλησαν βαθιά στην καρδιά μου, όπως και στην καρδιά όλων των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων που ήταν παρόντες.

Χάρη σε εσένα και στους νέους που μιλήσατε και μοιραστήκατε τις εμπειρίες σας φύγαμε πλουσιότεροι στην ψυχή μας, δυνατότεροι σε κουράγιο, εμπειρίες, ιδέες, συμμάχους και φίλους αλλά και πιο αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας γα σχολεία φιλικά προς όλους και για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς.

Σε αυτή μας την προσπάθεια χαιρόμαστε πάρα πολύ που σε έχουμε κοντά μας και σε ευχαριστώ θερμά! Η συμβολή σου ήταν και θα είναι ανεκτίμητη για εμάς .

Με πολλή αγάπη Μαριάννα

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

 

avgoulas vardinogianni paulopoulou

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top