Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ένα αφιέρωμα σε θετικά παραδείγματα ατόμων με προβλήματα όρασης και στη δραστηριότητα της Νεολαίας Τυφλών!

xoros neolaias 10

xoros neolaias 6

 

Στην εκπομπή «Χάσμα Γενεών» του Γιώργου Βενετά στο «Κόντρα Channel» πρωταγωνίστησαν το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 θετικά παραδείγματα ζωής ατόμων με προβλήματα όρασης και η δραστηριότητα της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών.

 

Στο μισάωρο τηλεοπτικό αφιέρωμα, δοσμένο από το Γιώργο Βενετά με αξιοπρέπεια και ρεαλισμό, την εισαγωγή κάνει ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών κ. Ηλίας Μαργιόλας, ενώ μιλούν ακόμη ο δικηγόρος και Επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών Βαγγέλης Αυγουλάς, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Τυφλών «Όμηρος» και εκπρόσωπος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών κ. Δημήτρης Σηφάκης, η καθηγήτρια Αγγλικών και μέλος της Επιτροπής Νεολαίας του Π.Σ.Τ. Αιμιλία Πυλλαρινού, καθώς και η εθελόντρια και Ειδική Παιδαγωγός Θάλεια Κιούση.

 

Επίσης «μουσική παρέμβαση» στην εκπομπή κάνει ο Χρήστος Καρνάβας, ενώ πολλά πλάνα είναι από την ετήσια χοροεσπερίδα που πραγματοποίησε η Επιτροπή Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών στις 20/02/2015, από όπου και οι φωτογραφίες του παρόντος άρθρου.

 

xoros neolaias 1 xoros neolaias 9 xoros neolaias 3

 

 

Δείτε την τηλεοπτική εκπομπή πατώντας εδώ:

 

Η ζωή με άλλα μάτια

 

Στην εκδήλωση της Νεολαίας Τυφλών όπου το κέφι κράτησε τον κόσμο ως το ξημέρωμα, παραβρέθηκαν επίσης ο ιστορικός δάσκαλος Ειδικής Αγωγής κ. Αλέξης Γκλίνος, η εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Φάρου Τυφλών Ελλάδος κα Γεωργία Ρουκουτάκη, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Κοινωνικής Ευθύνης Παιδιών και Νέων κ. Παναγιώτης Πιτσίνιαγκας, ο τέως Κυβερνήτης των “Lions” κ. Παναγιώτης Χατζημαλλής, τα μέλη της Επιτροπής Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών και πολλοί εθελοντές και φίλοι του Συνδέσμου.

 

xoros neolaias 7 xoros neolaias 2

 

xoros neolaias 4 xoros neolaias 5 xoros neolaias 8

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top