Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Αίτηση ακύρωσης τριτέκνων που δε διορίστηκαν στην Ειδική Αγωγή – Προκήρυξη 3ΕΑ/2019

άνδρας που γράφει αίτηση

 

  

Εκ του Δικηγορικού Γραφείου Ευάγγελου Γ. Αυγουλά και Συνεργατών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συντονίζονται ενέργειες με στόχο την άσκηση αίτησης ακύρωσης κατά των οριστικών πινάκων του ΑΣΕΠ, για τους μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, ειδικώς για τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς που είναι τρίτεκνοι ή τέκνα τριτέκνων οικογενειών και ως μόνο νομικό λόγο παραπόνου έχουν τη μη συμπερίληψη στην προκήρυξη 3ΕΑ/2019 πρόβλεψης περί ποσόστωσης 10% των προκηρυσσόμενων θέσεων υπέρ των υποψηφίων που είναι τρίτεκνοι ή τέκνα τριτέκνων οικογενειών.

Οι ως άνω εκπαιδευτικοί, συμμετέχοντες στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (προκήρυξη 3ΕΑ/2019) που αφορά την πρόσληψη εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) κατηγορίας ΠΕ κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ33, ΠΕ34, ΠΕ40, ΠΕ41, ΠΕ60, ΠΕ61, ΠΕ70, ΠΕ71, ΠΕ78, ΠΕ79.01, ΠΕ80, ΠΕ81, ΠΕ82, ΠΕ83, ΠΕ84, ΠΕ85, ΠΕ86, ΠΕ87, ΠΕ88, ΠΕ89, ΠΕ90 και ΠΕ91 με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, δικαιούνται να ασκήσουν αίτηση ακύρωσης κατά των τελικών πινάκων.

Η αίτηση ακύρωσης ασκείται ενώπιον του αρμόδιου Διοικητικού Εφετείου εντός προθεσμίας 60 ημερών από την επομένη της δημοσίευσης των τελικών πινάκων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Σημαντική προϋπόθεση για την ευδοκίμηση των αιτήσεων ακύρωσης είναι το βάσιμο των νομικών λόγων που θα προβληθούν, γι’ αυτό θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος εκπαιδευτικός, να έχει καταταχθεί στους τελικούς πίνακες.

Για παράδειγμα, δεν είναι λυσιτελής η αίτηση ακύρωσης για τρίτεκνο εκπαιδευτικό που ενώ παραπονείται για τη μη συμπερίληψη στην προκήρυξη 3ΕΑ/2019 πρόβλεψης περί ποσόστωσης 10% των προκηρυσσόμενων θέσεων υπέρ των υποψηφίων που είναι τρίτεκνοι ή τέκνα τριτέκνων οικογενειών, η υποψηφιότητά του απορρίφθηκε για τυπικούς λόγους, διότι λ.χ. δεν είχε υποβάλει τα απαιτούμενα από την προκήρυξη δικαιολογητικά.

Για την υποβολή αίτησης ακύρωσης, δεν είναι υποχρεωτικό να είχε προηγουμένως υποβληθεί ένσταση στον ΑΣΕΠ, κατά των προσωρινών πινάκων που είχαν δημοσιευτεί για τη σχετική προκήρυξη.

Για τον καλύτερο συντονισμό των νομικών ενεργειών, παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται, να αποστείλουν στο γραφείο μας και στο e-mail: info@avgoulas.gr τα πλήρη στοιχεία τους :

  • ονοματεπώνυμο,
  • τηλέφωνο επικοινωνίας,
  • e-mail επικοινωνίας,
  • διεύθυνση κατοικίας,
  • την ειδικότητά τους – κλάδο με βάση την οποία υπέβαλαν αίτηση στον ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 3ΕΑ/2019, και
  • εάν είναι οι ίδιοι τρίτεκνοι ή εάν είναι τέκνα τριτέκνων οικογενειών.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο γραφείο μας : Έως την 30η Ιουνίου 2020

Έπειτα, κάθε ενδιαφερόμενος θα λάβει περαιτέρω προσωποποιημένη πληροφόρηση στο e-mail επικοινωνίας που μας έχει δηλώσει.

Όσοι έχουν βάσιμο λόγο να ασκήσουν αίτηση ακύρωσης κατά των τελικών πινάκων για τους μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση αλλά δεν είναι ούτε τρίτεκνοι, ούτε τέκνα τρίτεκνης οικογένειας, μπορούν να αποστείλουν σχετικό e-mail στο γραφείο μας και στο info@avgoulas.gr με σύντομη περιγραφή της υπόθεσής τους, ώστε να το εξετάσουμε ξεχωριστά.

Προς αποφυγή παρανοήσεων, η επικοινωνία με το γραφείο μας για το θέμα παρακαλούμε να γίνεται γραπτά μέσω e-mail, στο info@avgoulas.gr.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top