Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Δήλωση Β. Αυγουλά για τα αποτελέσματα των εκλογών στην Περιφέρεια Αττικής

Στιγμιότυπο από την ιστοσελίδα του υπουργείο εσωτερικών όπου αναγράφεται το όνομα του Βαγγέλη Αυγουλά και ο αριθμός των σταυρών που 2.016. Πάνω αριστερά το λογότυπο του συνδυασμού ΑΤΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Έχω τουλάχιστον 2.016 λόγους να νιώθω δικαιωμένος για τον αγώνα που έδωσα για τις γειτονιές μας στη Δυτική Αθήνα!

Στην Περιφέρεια Αττικής, τυπικά, αυτός ο αριθμός σταυρών αντιστοιχεί στην 4η θέση, ενώ η παράταξή μας βγήκε 2η σε όλη την Αττική.

Μπορεί, λοιπόν, να μην εκλέγομαι, αλλά ποιοτικά και ουσιαστικά ο αγώνας αυτός που έδωσα, με συνοδοιπόρους απλούς πολίτες και όχι σύνθετους μηχανισμούς, κατατάσσει αυτή την προσπάθεια στην πρώτη θέση διεκδίκησης συμπερίληψης και προσβασιμότητας στην Αυτοδιοίκηση!

Γιατί μπορεί οι δύο αυτές λέξεις να έγιναν πρόσφατα μόδα για πολλές και πολλούς υποψήφιους πανελλαδικά, για τα ανάπηρα άτομα, όμως, και τις οικογένειές μας είναι καθημερινό ζητούμενο μιας ολόκληρης ζωής και, μάλιστα, χωρίς άμεση προοπτική κατανόησης του από τους θεσμούς.

Ευχαριστώ τον επικεφαλής μας κ. Γιώργο Ιωακειμίδη για την ευκαιρία που μου έδωσε, τους δικούς μου ανθρώπους που με θυσίες και εθελοντισμό στάθηκαν δίπλα μου στον λίγο χρόνο που είχα για να διεξάγω έναν μετ’ εμποδίων προεκλογικό αγώνα, μα -πάνω από όλα- ευχαριστώ όχι μόνο όσες και όσους με ψηφίσατε και επιβραβεύσατε αυτή την προσπάθεια πιστεύοντας σε εμένα, αλλά και όσες και όσους είτε δε με στηρίξατε αυτή τη φορά γιατί γνωριστήκαμε πρόσφατα και θέλατε παραπάνω δείγματα γραφής μου, είτε πανελλαδικά -με αγάπη και θετική ενέργεια- μας δίνατε δύναμη κάθε μέρα.

Κρατήστε μόνο αυτό: συνεχίζω να δουλεύω σκληρά και καθημερινά για να δικαιώνω τις προσδοκίες σας!

Με ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας και εργασίας στη Δυτική Αθήνα ήμουν, είμαι και θα είμαι παρών σε κάθε καρδιοχτύπι των συνοικιών μας, γιατί με αφορά και προσωπικά! Να προσέχετε και να χαμογελάτε, κόντρα στις δυσκολίες των καιρών!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top