Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Το «ευχαριστώ» του Σταμάτη Κάρμαντζη στον τέως Πρόεδρο Οίκου Ναύτου Ευάγγελο Αυγουλά

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς στο Οίκο Ναύτου

Αξιότιμε Πρόεδρε,

Αγαπητέ Ευάγγελε,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σου εκφράσω τις ιδιαίτερες και εγκάρδιες ευχαριστίες μου για την σημαίνουσα και άξια μνείας πρωτοβουλία σου που λειτούργησε  ως ένας εμβληματικός επίλογος στην παραγωγική σου θητεία στον Οίκο Ναύτου.

Αναφέρομαι, βεβαίως, στην καθοριστική συμβολή σου ως προς την παραχώρηση χώρων από το κτίριο του Οίκου Ναύτου Χίου προς την ΑΕΝ Χίου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πάγιες και διαρκείς ανάγκες της ακαδημίας σε υποδομές και χώρους.

Με τη σύναψη τριετούς συμβολαίου που επικυρώνει τη δυνατότητα αξιοποίησης των χώρων του Οίκου Ναύτου ενισχύεται σημαντικά η λειτουργία της ΑΕΝ, η οποία ασφυκτιούσε σε στενά χωροταξικά όρια των περιορισμένων υποδομών, παρά τον σταθερά αυξανόμενο αριθμό σπουδαστών.

Επιπλέον, η δυνατότητα χρήσης επιπρόσθετων χώρων που εξασφαλίστηκε, εγγυάται εκτός από την εύρυθμη λειτουργία και την αυξημένη ασφάλεια στο πλαίσιο της επικρατούσας υγειονομικής κρίσης, καθώς απαιτείται η διεξαγωγή των μαθημάτων να διενεργείται σε μικρότερα ακροατήρια και με την τήρηση αποστάσεων.

Για όλους αυτούς τους λόγους και κυρίως για την ιδιαίτερη ευαισθησία σου για τα νέα – εκκολαπτόμενα  μέλη της μεγάλης ναυτικής οικογένειας ακόμα μία φορά σε ευχαριστώ από καρδιάς και σου εύχομαι πάντοτε να πρωτοπορείς και να εμπνέεις θετικά παραδείγματα προς μίμηση.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Χίου

Σταμάτης Κάρμαντζης

 

Πηγή: www.politischios.gr

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top