Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Επίσκεψη Αγάπης του Μητροπολίτη Ιλίου στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι»

episkepsi sto ogkologiko 2019

Εορταστικά δώρα για το καλωσόρισμα του νέου έτους, μαζί με την αγάπη του και τις ευχές του για καλά Χριστούγεννα, μοίρασε απλόχερα στους ασθενείς και το προσωπικό του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, Σεβασμιότατος κ. Αθηναγόρας.

Ο Σεβασμιότατος επισκέφθηκε το νοσοκομείο το πρωί της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Γαβριήλ Ασπρολούπο, τον Εφημέριο του Νοσοκομείου, Πρωτοπρεσβύτερο κ. Ιωσήφ Έκερτ, τη Διευθύνουσα του Νοσοκομείου κα Μαρία Φιλιππάτου και την Τομεάρχη και και καθηγήτρια θεωρητικών εφαρμογών στο ΤΕΙ Νοσηλευτικής Αθηνών κα Δήμητρα Δημομελέτη.

Το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο «Οι Άγιοι Ανάργυροι» βρίσκεται στη Νέα Κηφισιά και ανήκει στην πνευματική δικαιοδοσία της Μητροπόλεως και το άγρυπνο ενδιαφέρον του Μητροπολίτη Ιλίου, κ. Αθηναγόρα.

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς με τον Πρωτοπρεσβύτερο κ. Ιωσήφ Έκερτ και τη Διευθύνουσα του Νοσοκομείου κα Μαρία Φιλιππάτου Ο Βαγγέλης Αυγουλάς με τα δώρα που μοιράστηκαν στους ασθενείς

 

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αθηναγόρα συνόδευσε επίσης στην επίσκεψή του, ο νεαρός δικηγόρος, Δημοτικός σύμβουλος Ιλίου και Πρόεδρος του δημόσιου ασφαλιστικού ταμείου «Οίκος Ναύτου» κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, ο οποίος έχει γεννηθεί τυφλός και συμβολικά με την παρουσία του κατόπιν της προσκλήσεως του Δεσπότη, έστειλε το μήνυμα ότι οι άνθρωποι με αναπηρία δεν έχουν μόνο ανάγκη βοηθείας όποτε χρειάζεται, αλλά μπορούν και να παρέχουν αρωγή στους συνανθρώπους τους τόσο έμπρακτα, όσο και δίνοντάς τους δύναμη από τον καθημερινό αγώνα ζωής που κάνουν.

Πρόσφατα μάλιστα, ο κ. Αυγουλάς ως Πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Με Άλλα Μάτια», συντόνισε μεγάλη δράση συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία παραδόθηκαν ενόψει των Χριστουγέννων στη Μητρόπολη Ιλίου για την υποστήριξη δεκάδων οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Ο Μητροπολίτης Ιλίου και ο Βαγγέλης Αυγουλάς στη συγκομιδή τροφίμων
Ο Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας με τον Βαγγέλη Αυγουλά

 

Πηγή: meallamatia.gr

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top