Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Έγκλημα στα υπόγεια του Οίκου Ναύτη σε βάρος των ναυτικών της Χίου

Ακτινολογικό μηχάνημα στο υπόγειο του Ο.Ν.

Ακτινολογικό μηχάνημα στο υπόγειο του Ο.Ν.
εξοπλισμός παλαιών ιατρικών εξεταστηρίων εξοπλισμός παλαιών ιατρικών εξεταστηρίων

Πεταμένος και αχρησιμοποίητος βρέθηκε ιατρικός και όχι μόνο εξοπλισμός στα υπόγεια του «Οίκου Ναύτη», έπειτα από αυτοψία του προέδρου του φορέα Βαγγέλη Αυγουλά, αναδεικνύοντας το έγκλημα σε βάρος των ναυτικών της Χίου, αφού πλήρωσαν πανάκριβα μηχανήματα που ουδέποτε χρησιμοποιήθηκαν.

Σύμφωνα με τον κ. Αυγουλά, ο εξοπλισμός που εντοπίστηκε αφορά σε ένα πλήρως εξοπλισμένο ακτινολογικό και μικροβιολογικό ιατρείο τα οποία ουδέποτε δούλεψαν, ιατρικά κρεβάτια κι άλλα, χωρίς κανείς να γνωρίζει για ποιο λόγο δεν αξιοποιήθηκαν.

Ο ίδιος μάλιστα σημείωσε ότι προτίθεται να καταθέσει αναφορά στην Εισαγγελία προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες στους υπεύθυνους.

Μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε., μέρος του εξοπλισμού που μπορεί ακόμη και σήμερα να χρησιμοποιηθεί θα παραχωρηθεί στο Νοσοκομείο της Χίου, αφού ο υπόλοιπος εξοπλισμός θα πρέπει να πεταχθεί.

40.000 ευρώ για πτέρυγα Καρκινοπαθών

Ο Πρόεδρος του Οίκου Ναύτη, στο πλαίσιο της συνέντευξης, μετέφερε ακόμα μία σημαντική είδηση, αυτή της πρόθεσης χρηματοδότησης με 40.000 ευρώ των εργασιών της ανέγερσης πτέρυγας καρκινοπαθών στο Νοσοκομείο της Χίου, αίτημα που κατά τον ίδιο μπορεί να ικανοποιηθεί σύντομα με την αιτιολογία ότι κατά βάση ο πληθυσμός της Χίου είναι ναυτικές οικογένειες.

Το politischios.gr κατάφερε να εξασφαλίσει το φωτογραφικό υλικό από τα υπόγεια του Οίκου Ναύτη το οποίο και παρουσιάζει στις παρακάτω φωτογραφίες.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Βαγγέλης Αυγουλάς για ιατρικό εξοπλισμό στα υπόγεια του Οίκου Ναύτη

Πηγή: www.politischios.gr

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top