Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Φίλαθλοι με προβλήματα όρασης παρακολούθησαν το ντέρμπι χάρη στη συνεργασία των ερυθρόλευκων με την COSMOTE TV

Στις Κερκίδες στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης Δημήτρης Αμπατζής, Νίκος Γαβαλάς, Βαγγέλης Αυγουλάς, Δημήτρης Παληαλέξης, Γιώργος Κλουβάτος, Χρήστος Κορομηλάς

 

Πέντε φίλαθλοι με προβλήματα όρασης βρέθηκαν τη Δευτέρα (17/10) το βράδυ στο “Γ. Καραϊσκάκης” για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ χάρη στη συνεργασία των ερυθρόλευκων με την COSMOTE TV.

Μία πολύ όμορφη και ξεχωριστή δράση του Ολυμπιακού σε συνεργασία με την COSMOTE TV πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα στους “ερυθρόλευκους” και τον ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Συγκεκριμένα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού, πέντε φίλαθλοι των γηπεδούχων με πρόβλημα όρασης είχαν τη δυνατότητα να δουν το παιχνίδι με τα “δικά” τους μάτια.

Ανάμεσα σε αυτούς ο παραολυμπιονίκης Δημήτρης Αμπατζής ο οποίος μίλησε στην COSMOTE TV και τόνισε:

“Είμαστε χαρούμενοι που για άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός και η τεχνολογία δίνουν στα άτομα με αναπηρία να δουν το παιχνίδι με τα δικά τους μάτια”.

Ενώ ο Βαγγέλης Αυγουλάς, δικηγόρος αστικού δικαίου, είπε από την πλευρά του:

“Χάρη στην τεχνολογία, στον Ολυμπιακό και την COSMOTE TV μπορούμε να δούμε το ματς σαν ισότιμοι φίλαθλοι”.

Το σχετικό δελτίο Τύπου από τους “ερυθρόλευκους” ανέφερε:

“Κάθε χρόνο, στις 15 Οκτωβρίου, βλέπουμε τον κόσμο με άλλα μάτια, καθώς είναι η Παγκόσμια Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική ημέρα για τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης. Συγκεκριμένα, το λευκό μπαστούνι είναι το τεχνικό βοήθημα που χρησιμοποιούν τα άτομα με πρόβλημα όρασης για να εντοπίζουν και να αποφεύγουν τα εμπόδια στην πορεία τους, ώστε να κινούνται ανεξάρτητα και με ασφάλεια.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η COSMOTE TV συνεργάζονται για να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία σε πέντε φιλάθλους με προβλήματα όρασης στη διάρκεια του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Superleague, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, οι πέντε φίλαθλοι οι οποίοι φιλοξενούνται στα δημοσιογραφικά θεωρεία, έζησαν με ξεχωριστό τρόπο τις εξελίξεις της βραδιάς της 17ης Οκτωβρίου στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».

Με άλλα μάτια παρακολούθησαν το ντέρμπι ο Παραολυμπιονίκης μας, Δημήτρης Αμπατζής ο οποίος στο παρελθόν έχει βραβευτεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο δικηγόρος Βαγγέλης Αυγουλάς, ο εθελοντής αιμοδότης Χρήστος Κορομηλάς, ο Γιώργος Κλουβάτος και ο Δημήτρης Παληαλέξης”.

Πηγή: www.sport24.gr

 
 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top