Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Δύο μήνες και 180.000 προβολές το Κοινωνικό Δελτίο του meallamatia.gr!

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς στο κοινωνικό δελτίο και δίπλα ο διερμηνέας Γιώργος Στάθης

 

Ποιος από την εθελοντική μας ομάδα να το φανταζόταν, όταν ξεκινούσαμε;

Πάνω από 175.000 προβολές τα video με τα κοινωνικά μας δελτία μέσα σε δύο μήνες!

Κλείσαμε δύο μήνες προσπαθώντας συστηματικά, δυναμικά και ρομαντικά, να σας καταθέτουμε τον καλύτερό μας εαυτό, μέσα από το Εβδομαδιαίο Κοινωνικό Δελτίο Ειδήσεων που προβάλουμε από το meallamatia.gr και τα Social Media μας και μέχρι στιγμής, το πετυχαίνουμε!

Πάνω από 11.000 προβολές ως τώρα στο Youtube!

Πάνω από 165.000 προβολές μέχρι στιγμής στο Facebook!

Στο Instagram TV ανεβαίνουμε σταθερά!

Το “Μένουμε Σπίτι”, βρίσκει τη μεγάλη ομάδα του meallamatia.gr σε εντατικοποίηση των προσπαθειών μας στο κομμάτι δράσης που λέγεται “Κοινωνικό Δελτίο Ειδήσεων”, κάτι πολύ δύσκολο και πολύ απαιτητικό για εμάς ώστε να βγαίνει άρτιο και αποδοτικό κάθε εβδομάδα, γεμάτο ειδήσεις που ενδιαφέρουν τις ευπαθείς ομάδες και τους οικείους τους και που δεν μπορείτε να τις δείτε και να τις ακούσετε πουθενά αλλού.

Να μην αποκλείεται καμιά και κανείς από αυτό μας το ταξίδι

“Καταγράφαμε την ανάγκη για πανελλαδική κάλυψη θεμάτων. Επίσης κάθε θέμα, μας ζητούσατε όλοι εσείς να έχει όσο χρόνο και όση ένταση πρέπει και χρειάζεται και αυτό, δεν ήταν εφικτό ως τώρα στα ΜΜΕ που φιλοξενούσαν τη δουλειά μας αποσπασματικά. Δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι και οι περισσότεροι από μας δε θέλουμε να γίνουμε κιόλας! Είμαστε όμως ενεργοί πολίτες, που τα θέματά μας δυστυχώς δεν τα καλύπτουν επαγγελματικά τα ΜΜΕ και που συχνά το κράτος και πολλοί συμπολίτες μας, μας υπενθυμίζουν ότι βιώνουμε τον αποκλεισμό χωρίς να φταίμε, με πολλούς τρόπους και με διάφορες μορφές. Πέραν της αρθρογραφίας, είχαμε και είχατε ανάγκη για περισσότερη διαδραστικότητα, γι’αυτό συνδυάσαμε εικόνα, ήχο, νοηματική και υπότιτλους, ώστε να μην αποκλείεται καμιά και κανείς από αυτό μας το ταξίδι”, σημειώνει ο εμπνευστής της ιδέας και παρουσιαστής του Εβδομαδιαίου Κοινωνικού Δελτίου Ειδήσεων Βαγγέλης Αυγουλάς.

Εσείς είστε οι “ρεπόρτερς”

Ευχαριστώντας σας για τη συμπαράσταση σ΄αυτή μας την προσπάθεια, θέλουμε να ζητήσουμε για μιαν ακόμη φορά περισσότερη στήριξη αλλά και περισσότερη συμμετοχή σας αφού εσείς είστε οι “ρεπόρτερς” του Δελτίου μας και μπορείτε να μας στέλνετε ειδήσεις, σχόλια και επισημάνσεις. Μέσα απ΄αυτό το Κοινωνικό Δελτίο Ειδήσεων, αγωνιζόμαστε να προβάλλουμε τα σημαντικότερα κοινωνικά θέματα που αφορούν ευπαθείς ομάδες. Και μέσα από το meallamatia.gr, τη σελίδα μας στο facebook, το profil μας στο Instagram,το κανάλι μας στο youtube αλλά και την εταιρική μας σελίδα στο Linkedin, προβάλουμε ότι δεν «πουλάει», ότι αξίζει και ότι περνά στα ψιλά γράμματα ή δεν προβάλλεται αλλού καθόλου.

Παράλληλα, οι παλιοί αρθρογράφοι μας ενεργοποιούνται για χάρη σας όλο και περισσότερο ενώ προστίθενται και νέοι, ενώ έχουμε διευρύνει τη θεματολογία μας, με θαυμάσιες συνεντεύξεις ευαισθητοποιημένων για την αναπηρία προσωπικοτήτων αλλά και ειδησεογραφικά την ύλη μας με μεγαλύτερη ανάλυση, με ενημέρωση για όλα τα προγράμματα εξοικείωσης με την αναπηρία που αφορούν το ευρύ κοινό κ.α., Πολύτιμη για την προσπάθειά μας, εξ αρχής η συνεργασία του κ. Γεωργίου Στάθη από το Πρακτορείο Διερμηνέων Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας “Hands Up“, που μας προσφέρει συστηματικά την παρουσία της νοηματικής γλώσσας στα video μας για πλήρη προσβασιμότητα, σε συνδυασμό και με τους Ελληνικούς υπότιτλους που κάθε φορά προσθέτουμε.

Ένα like, ένα share…

Και όπως συνηθίζουμε να λέμε στο ξεκίνημα της εκπομπής, η προσπάθειά μας είναι φιλόδοξη αλλά είναι και γεμάτη εθελοντισμό, μεράκι και αγάπη. Γι’αυτό ένα like, ένα share, ένα σχόλιο, αλλά και ένα mail σας με μια πρόταση / επισήμανση, θα μας βοηθήσει πολύ!

Ακολουθήστε μας στα social media και γραφτείτε στο κανάλι μας στο Youtube, για να έχετε συστηματικά, πρώτη θέση σε αυτό το πολυσυλλεκτικό και «Διαφορετικό» μας ταξίδι στην κοινωνική ενημέρωση!

Και επειδή όλη αυτή μας η προσπάθεια βασίζεται σε πολλούς εθελοντές, αλλά πρέπει να εξελιχθεί και με καλεσμένους, και με πιο συστηματικό μοντάζ και διπλό πλάνο, και με ρεπορτάζ κλπ. καλούμε διαφημιζόμενους και χορηγούς, αφού δουν λεπτό προς λεπτό τη δουλειά που κάνουμε και ελέγχουν και με κάθε τους click την ποιότητα των δημοσιεύσεών μας στο www.meallamatia.gr να γίνουν πρωτοπόροι και να μας ενισχύσουν οικονομικά, εξελίσσοντας το Εβδομαδιαίο Κοινωνικό Δελτίο Ειδήσεων, ως μια σύγχρονη και αλληλέγγυα πράξη ύψιστης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Ακολουθήστε μας :

⇒ Στο κανάλι μας στο Youtube meallamatia gr

⇒ Στη σελίδα μας στο Facebook meallamatia

⇒ Στο instagram meallamatia

⇒ Στο group μας στο Linkedin Me Alla Matia NPO

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top