Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Οι Vegas και ο Δήμος Βριλησσίων έκαναν πρωτότυπο το 13ο Δείπνο στο Σκοτάδι!

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς και οι Vegas Τραγουδούν όταν ανάβουν τα φώτα

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς με τους Vegas και τον δήμαρχο Ξένο Μανιατογιάννη

 

{“Δεν έχω λόγια!

Μόνο πιο Ψηλά!!

Περάσαμε Φανταστικά!

We love you- Vegas”

“Θέλω να το φάμε…στο Τέρμα Σκοτάδι”

Συγκλονιστική εμπειρία και όλοι σας αξίζετε θερμά συγχαρητήρια! Bravo!  Zeraw}

Αυτά σημείωσαν η Κατερίνα και ο Zeraw των Vegas στο βιβλίο εντυπώσεων της εκδήλωσης μόλις άναψαν τα φώτα, χαρίζοντας ακαπέλα το «πιο ψηλά» στους παρευρισκόμενους.

100 άτομα εξάντλησαν τις προσκλήσεις και απόλαυσαν το 13ο Πανελλαδικά Δείπνο Στο Σκοτάδι (Dinner In The Dark), το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 12 Απριλίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων.

Μεταξύ όλων όσων έζησαν την πρόκληση ενός Δείπνου στα Τυφλά, ήταν το νεανικό Μουσικό Συγκρότημα Vegas με τον Zeraw και την Κατερίνα, ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξένος Μανιατογιάννης, η Πρόεδρος του ΟΚΠΑ κα Βούλα Αρσένη και πολλοί εργαζόμενοι του Δήμου Βριλησσίων.

Το πρωτότυπο και βιωματικό «Δείπνο Στο Σκοτάδι», συνδιοργάνωσαν ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων και το Κοινωνικό Ενημερωτικό portal www.meallamatia.gr.

Τη βραδιά έκλεισε μουσικά στο πιάνο ο Μαέστρος κ. Γιώργος Σιτώτης.

κόσμος στην είσοδο πριν μπει στο Δείπνο Ο Βαγγέλης Αυγουλάς Καλωσορίζει το δείπνο στο σκοτάδι οι εθελοντές του 13ου δείπνου
Ο Μαέστρος Γιώργος Σιτώτης Ο Βαγγέλης με υπάλληλο του Δήμου Ο Βαγγέλης με εθελόντρια

 

Το «Δείπνο στο σκοτάδι» αποτελεί ένα διαδραστικό, πολύ όμορφο ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων, μία μοναδική βιωματική εμπειρία που μένει πραγματικά αξέχαστη σε όσους έχουν την ευκαιρία να παραβρεθούν στην εκδήλωση. Ξυπνά κι οξύνει τις υπόλοιπες αισθήσεις, πλην της οράσεως, ενώ βοηθά επίσης τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί και να κατανοήσει καλύτερα την κατάσταση και την καθημερινότητα μιας μεγάλης ομάδας συνανθρώπων μας. Σημειώνεται ότι, οι σερβιτόροι που καθοδηγούν και σερβίρουν τους καλεσμένους είναι ειδικά εκπαιδευμένοι τυφλοί και βλέποντες εθελοντές, στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών «Dinner in The Dark». Οι παρευρισκόμενοι εκείνο το βράδυ, καλούνται να δειπνήσουν –με πλήρες μενού- στο απόλυτο σκοτάδι, λαμβανομένων εκ των προτέρων όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας –τηρούνται ευρωπαϊκές προδιαγραφές-, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την όραση τους! Μέχρι σήμερα, τη διοργάνωση έχουν απολαύσει πάνω από 2.300 άτομα ανά την Ελλάδα!

Τα έσοδα του 13ου Δείπνου πήγαν υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βριλησσίων και υπέρ της ΑΜΚΕ «Career Sign», μη κερδοσκοπικού οργανισμού που εξειδικεύεται στον επαγγελματικό προσανατολισμό των ΑμεΑ (Βραβείο Social Impact Award 2017 – www.careersign.gr).

Το επόμενο Δείπνο Στο Σκοτάδι στην Αθήνα προγραμματίζεται για τα μέσα Ιουνίου, ενώ ακολουθούν η Κεφαλλονιά και τα Γιάννενα.

Ενημερωθείτε για το Δείπνο στο Σκοτάδι:

Για να ενημερώνεστε για την εκδήλωση μπορείτε να επισκέπτεστε το www.meallamatia.gr

Ή να κάνετε like στη σελίδα του Δείπνου Στο Σκοτάδι στο Facebook: Δείπνο Στο Σκοτάδι / Dinner in The Dark

Καθοριστική, όπως πάντα, για την επιτυχία κάθε τέτοιας εκδήλωσης, ήταν η συμμετοχή όλων των εθελοντών που πλαισίωσαν τον συντονιστή της εκδήλωσης κ. Βαγγέλη Αυγουλά.

Οι εθελοντές και ο Βαγγέλης Αυγουλάς όταν ανοίγουν τα φώτα Οι εθελοντές και ο Βαγγέλης Αυγουλάς όταν ανοίγουν τα φώτα Ο Δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης μιλάει μετά το άνοιγμα των φώτων
Η Βούλα Αρσένη μιλάει μετά το άνοιγμα των φώτων Ο Βαγγέλης οι vegas και συμμετέχοντες στο Δείπνο Οι εθελοντές με αναμνηστικές κούπες και μπλουζάκια
 Ο Βαγγέλης Αυγουλάς με τη Δήμητρα Κοντοβά  Ο Βαγγέλης Αυγουλάς με τη Χρυσάνθη Γεωργαντά  Ο Βαγγέλης Αυγουλάς με εθελόντρια

 

Οι εθελοντές αλφαβητικά:

Αναγνωστάκη Μάγδα, Αμοιρίδης Χρήστος, Αμπατζής Δημήτρης, , Γεωργαντά Σταυρούλα, Γεωργαντά Χρυσάνθη, Γιαρένη Αναστασία, Δρούλια Μαρία, Καλλίας Γιάννης, Κιούση Θάλεια, Κουρουμπλής Λευτέρης, Μάργαρη Μαρία, Μαρκοπούλου Ελένη, Σαρτζετάκης Θεόδωρος, Τζαγκαράκης Λευτέρης, Φίλη Πολυξένη, Φρεγκόγλου Αθηνά.

Η εκδήλωση καλύφθηκε εθελοντικά ως προς το βίντεο και τις φωτογραφίες, από το Φωτογραφείο «Νίκας» με έδρα το Ίλιον.

Ο Βαγγέλης με εθελοντές Ο Βαγγέλης με εθελοντή Ο Βαγγέλης με το photo nika
 εθελόντρια στρώνει τραπέζι  εθελόντρια κολλάει φωσφοριζέ αστεράκια  πιάτα με φαγητά στο trailer
 πιάτα με φαγητά στο trailer  Σαλάτες δείπνου  Γενική Τραπεζιών

 

Γενική Τραπεζιών

 

 

 

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top