Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Διακομματική Κίνηση-Παραίτηση Β. Αυγουλά από το Δημοτικό Συμβούλιο

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς στο γραφείο του μπροστά σε λάπτοπ

 

Ίλιον, 11 Ιουνίου 2021

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αγαπητοί συνδημότες και συμπολίτες μου,

Όπως ίσως γνωρίζετε, την 10η Ιουνίου 2021, ανέλαβα καθήκοντα επιστημονικού συνεργάτη του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, για θέματα κοινωνικής πολιτικής με εξειδίκευση στα θέματα των ΑμεΑ.

Πρόκειται για υπέρτατη τιμή που μου κάνει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας, εμπιστευόμενος τις ιδέες και  δυνάμεις μου και μάλιστα σε μια κρίσιμη περίοδο, επανεκκίνησης της κοινωνίας μετά την πανδημία.

Θεωρώ ηθικό χρέος και καθήκον μου, να θέσω και από τη νέα μου θέση, τον καλύτερο μου εαυτό, στη διάθεση των ευάλωτων συνανθρώπων μου, αυτή τη φορά όχι μόνο των συνδημοτών μου, αλλά και όλων των συμπολιτών μου σε όλη τη γεωγραφική εμβέλεια της Μητροπόλεώς μας.

Η προσπάθειά μου αυτή και η θέση μου στο πλευρό του Ποιμενάρχη μας Σεβασμιοτάτου κ. Αθηναγόρα, απαιτούν διακομματική και διαπαραταξιακή προσέγγιση και προσήλωση. Γι’ αυτό και με την παρούσα επιστολή, σας γνωστοποιώ την παραίτησή μου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ιλίου, μετά από 10 συνεχή έτη, όχι για να αποσυρθώ από τα Κοινά αλλά για να σταθώ με περισσότερες δυνάμεις και δυνατότητες, στο πλευρό όλων όσων με χρειάζονται.

Κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι, καλή συνέχεια στο έργο σας . Θα είμαι δίπλα σας και από τη νέα μου θέση για το καλό της πόλης μας αλλά και απέναντι σε όποια συνθήκη επιβουλεύεται αυτό το καλό .

Μετά Τιμής, 

Ευάγγελος Αυγουλάς

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top