Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Επίσκεψη Με Άλλα Μάτια του Προέδρου της ΚΕΔΕ στη “σχεδία”

Από αριστερά Χρήστος Αλεφάντης, Δημήτρης Παπαστεργίου,, Βαγγέλης Αυγουλάς. Κρατάνε και οι τρεις τεύχη του περιοδικού σχεδία.

Τον φιλόξενο χώρο του “σχεδία home” επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, προσκεκλημένος του τυφλού δικηγόρου και μέλους της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής της ΚΕΔΕ, Βαγγέλη Αυγουλά. Τους δυο τους υποδέχτηκε στο cafe-restaurant του περιοδικού “σχεδία” ο Διευθυντής Σύνταξης, κ. Χρήστος Αλεφάντης.

Ο κ. Αλεφάντης ξενάγησε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ στα εργαστήρια και στο πωλητήριο της “σχεδίας” εξηγώντας του τη χρησιμότητα του project επαγγελματικής αποκατάστασης των αστέγων, “σχεδία αρτ”.

Παράλληλα, ο κύριος Αυγουλάς εξήγησε στον Δήμαρχο Τρικκαίων τη σημασία της καθολικής προσβασιμότητας για τους ανάπηρους επισκέπτες του “σχεδία home” στο κέντρο της Αθήνας.

O κ. Παπαστεργίου ανακοίνωσε πώς αναλαμβάνει άμεσα την πρωτοβουλία ώστε η “σχεδία” να πωλείται σταθερά και στα Τρίκαλα, ξεκινώντας από τον φετινό “Μύλο των Ξωτικών”.

Ο κ. Αυγουλάς ως Πρόεδρος της ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια” και τ. Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κατέθεσε την πρόταση παρότρυνσης των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων της χώρας να εγγραφούν με ετήσια συνδρομή στη “σχεδία” προκειμένου να ανοίξει ουσιαστικός δίαυλος υποστήριξης των άστεγων συμπολιτών μας σε όλη τη χώρα.

Οι τρεις τους ανανέωσαν το ραντεβού τους ώστε ν’ απολαύσουν σύντομα ξανά και το νέο μενού του “σχεδία home”.

Μάθετε περισσότερα για τη σχεδία εδώ.

Δείτε περισσότερα για τη συνεργασία του περιοδικού “σχεδία” με το meallamatia.gr εδώ.

ο Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Βαγγέλης Αυγουλάς καθισμένοι σε τραπέζι συζητάνε στο χώρο της σχεδίας

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top