Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Μήνυμα Ελπίδας από το κατάμεστο Πάρκο Τρίτσης έστειλε το 2ο Music Dream Festival

2ο Music dream festival 1

 2ο Music dream festival 2

Το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιουλίου 2015 οι περίπου χίλιες θέσεις στο Θέατρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον δεν ήταν αρκετές για τον πολύ κόσμο που συνέρρευσε να ζήσει από κοντά το 2ο Music Dream Festival!

Για πέντε περίπου ώρες, ακόμη και  ο περιβάλλων χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος από ενδιαφερόμενους εθελοντές δότες μυελού των οστών και οπαδούς του Σωκράτη Μάλαμα που ήρθαν να απολαύσουν με ελεύθερη είσοδο τη μεγάλη μουσική συναυλία – αφιέρωμα στο μεγάλο καλλιτέχνη!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για την υποστήριξη και προώθηση του έργου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» και από νωρίς το απόγευμα κινητή μονάδα του Οράματος Ελπίδας με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, ξεκίνησε να συλλέγει δείγματα από νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών.

2ο Music dream festival 3 2ο Music dream festival 4 2ο Music dream festival 5

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Στέλιος Γραφάκος Παιδίατρος – Αιματολόγος , Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών & Διευθυντής Μονάδος Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών στην Ογκολογική Μονάδα του Οράματος Ελπίδας πραγματοποίησε ομιλία για τον παιδικό καρκίνο, ενώ συγκλόνισε και η κατάθεση ψυχής της κοινωνικής λειτουργού κας Παναγιώτας Καραφυλλίδου η οποία ζει χάρη σε επιτυχή μεταμόσχευση που της έγινε! Χαιρετισμό εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου “Ελπίδα” απηύθυνε η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου κα Ινώ Κωνσταντοπούλου.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, έδωσαν δείγμα 100 άτομα που εντάχθηκαν στο μητρώο εθελοντών δοτών μυελού των οστών, μια πρωτόγνωρη επιτυχία που ξεπέρασε και τις προσδοκίες του Συλλόγου Ελπίδα και άνοιξε το δρόμο για παρόμοιες δράσεις στη Δυτική Αθήνα όπου η αλληλεγγύη και η προσφορά περισσεύουν.

2ο Music dream festival 6 2ο Music dream festival 7 2ο Music dream festival 8

 

Καλλιτεχνικά το πρόγραμμα ξεκίνησε με ένα ξεσηκωτικό ταξίδι στη μουσική μας παράδοση από τους Θαλασσινούς Ταξιδευτές, ενώ στη συνέχεια ο Μπάμπης Στόκας, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Ορχήστρα Των Ονείρων και η Παιδική Χορωδία του Μουσικού Εργαστηρίου «Οδός Ονείρων» υπό το μαέστρο κ. Γιάννη Γαβρά, απέδωσαν μαγικά πολλές γνωστές μουσικές επιτυχίες του Σωκράτη Μάλαμα συνεπαίρνοντας το κοινό και κερδίζοντας αλλεπάλληλα χειροκροτήματα!

Αριστοτεχνικές και οι ερμηνείες των τραγουδιστών της Ορχήστρας των Ονείρων Ελεονόρας Ζαχαριά και Ραφαέλας Πασβούρη, καθώς και των δύο guest Μαρίας Δεναξά και Μάνου Κονδυλίδη, ενώ δάκρυα θαυμασμού και κύμα χειροκροτημάτων προκάλεσε η απόδοση δύο τραγουδιών από το δεκάχρονο Γιάννη Πολονύφη, ο οποίος διαβάζει τις αγαπημένες του νότες με τα μάτια της ψυχής του και παρέσυρε το κοινό με την αισθαντική του ερμηνεία!

2ο Music dream festival 9 2ο Music dream festival 10 2ο Music dream festival 11

Την εκδήλωση παρουσίασε με διάδραση και ζωντάνια ο δημοσιογράφος κ. Λάμπρος Κωνσταντάρας, ενώ καθοριστική για τη μεγάλη επιτυχία ήταν η συμβολή των πολλών εθελοντών που παρά τον καυτό ήλιο έδωσαν από νωρίς το πρωί τον καλύτερο τους εαυτό για την αρτιότητα της διοργάνωσης.

Χορηγοί σε αυτήν την προσπάθεια ήταν το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟS, το Zougla.gr, το ogdoo.gr, το mega channel, η Εταιρεία Τηλεφωνίας Forthnet, τα φροντιστήρια «Νέο» στα Δυτικά Προάστια, η εταιρεία Motoroil, η εκτυπωτική εταιρεία «Printa», το φωτογραφείο «Νίκας» στο Ίλιον, τα νερά «Ζαγόρι», η εταιρεία “Nova Απολυμαντική» και το Margarita’s Lounge Café-Bar στο Ίλιον.

Στη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης ήταν το κοινωνικοπολιτικό blog «Με Άλλα Μάτια» του Δημοτικού Συμβούλου Ιλίου Βαγγέλη Αυγουλά, ενώ την όμορφη βραδιά παρακολούθησαν μεταξύ άλλων μεγάλη αντιπροσωπία του Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Τυρταίος» υπό την Πρόεδρο κα Ειρήνη Ζαχαρά, ο δημοσιογράφος, Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων  και συγγραφέας κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Μεταμοσχευμένων εκ νεφρού κ. Αποστόλης Δημητρακόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου κ. Γιώργος Φραγκάκης, ο Παραολυμπιονίκης στο Ποδόσφαιρο Τυφλών κ. Δημήτρης Αμπατζής, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ελ.Πα.ΧΟ» κ. Παναγιώτης Φραγκάκης και η εκδότρια του περιοδικού «Δυτικές Διαδρομές» κα Μαριάννα Στεφανάκη.

Συγχαρητήρια μηνύματα για την εκδήλωση απέστειλαν ο Υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο αγαπημένος μας Γιάννης Ζουγανέλης.

Η βραδιά έκλεισε με τους Ελένη Τσαλιγοπούλου και Μπάμπη Στόκα να ερμηνεύουν μαζί –καταχειροκροτούμενοι- το τραγούδι «Άσε Τα Ψέματα» και με τους διοργανωτές Γιάννη Γαβρά και Βαγγέλη Αυγουλά να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το 3ο Music Dream Festivalτο 2016 με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις!

2ο Music dream festival 12 2ο Music dream festival 13 2o Music dream festival 14
2o Music dream festival 15 2o Music dream festival 16 2ο Music dream festival 17
2o Music dream festival 18 2o Music dream festival 19 2ο Music dream festival 20

 

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top